Selasa, 8 Februari 2011

kenangan bersama kawan2..

Kenangan bersama kawan2 masa balik bercuti time raya cina...huhuhu..best sangat2...
time nie keluar gi makan gulai(kenduri)..yg best nya gi makan gulai rumah kawan akak aku bukan nya kawan aku pun...aku dengan jimah and aini nie hanya menyibuk je...ehheheh...
time nie kat kedai abg wan..kita org g hantar jimah..coz nya die nak keluar dating ngan abg wan die tu...ehhehehe...apa2 pun abg wan lah magsa keadaan yang terpaksa ambik pic kita org..heheheh...nasib lah...
time nie kita orang berhenti kat trfik light..heheheh
sempat lagi kita orang posing...ehhehe...
nie lah hobi kita orang...apa2 pun kita orang tetap BFF sampai bila2...
nie kawan akak aku yang kawin tu..tapi masa nie die xsiap apa pun...ahhaha..kita orang je yang posing lebih2...wakakkakak
tgk kita orang yang rasmi kan katil pengantin dulu....ahhahha....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan